Mies otti ja lähti viikonlopuksi Tampereelle kavereidensa kanssa, mikä tarkoittaa viikonloppuleskeyttä. Ei kyllä haittaa - koko viikonloppu menee muutenkin töissä, ja saapahan sitten työvuoron jälkeen hieman omaa aikaa. Tosin oma aika taitaa nykyisin olla hieman subjektiivinen käsite. Mun "oma aika" on mennyt kuluvan kuukauden aikana lähinnä vauvajuttujen miettimiseen ja niiden nettiselailuun, vaikka laskettuun aikaan onkin vielä reilut viisi kuukautta.

Kiire ei kai olisi vielä minkään kanssa. Viisaammat sanoivat, että ainoa asia joka oikeasti tarvii ostaa ennen vauvan syntymää on turvaistuin. Vaatteita saa Kelalta ja sänkykin löytyy hätätapauksessa äitiyspakkauksesta. Tuntuu kuitenkin tosi ahdistavalta miettiä, että mitä kaikkea tarvitsee ja mikä tuote on oikeasti hyvä. Ensimmäisen lapsen paniikki. Välillä mietityttää sekin, että osaako sen lapsen kanssa olla ja kykeneekö sitä oikeasti hoitamaan, kun se sitten joskus syntyy. Toisen herkkä elämä on omissa hajanaisissa käsissä. Onneksi meitä on kaksi.

Niin - siihen viikonloppuleskeyteen. Kuten jo aiemmin sanoin, aikaa tulee lähinnä kulutettua töissä. Sunnuntaiksi on kuitenkin varattu liput veljenpojille Disney on Iceen. Vanhemman pojan kanssa olenkin kyseisessä spektaakkelissa käynyt muutama vuosi sitten, ja silloin hän ainakin tykkäsi. Ihanaa on myös, että näiden mukuloiden mielestä eksoottisinta ikinä on päästä kulkemaan julkisilla kulkuvälineillä. Viime kesäinen käynti Helsingin leikkiluolassa taisi olla ihan laimeeta verrattuna bussilla, junalla ja metrolla kulkemiseen.

Lisäksi ohjelmassa olisi kai jotain imurinvarteen ja rätteihin liittyvää. En vaan voi tajuta miten voi kertyä näin paljon pölyä viikossa. Välillä tuntuu, että varsinkin olkkarin lasipöytä näyttää ihan törkeältä jo muutama päivä siivoamisen jälkeen. Täytyy kai ruveta syynäämään sohvanalusia ja tasontakasia entistä tarkemmin. Puhdas koti tuoksuineen on kyllä ihanin asia ikinä. En kuitenkaan suostuisi imuri- ja lattianpesurumbaan toista kertaa viikossa.

Hauskaa viikonloppua! :)