Tänään aamu kului rauhallisesti heräillen kotona. Tai pikemminkin niin, että minä join rauhassa kupin aamukahvia ja Pihvi harjoitti jonkinmoista sekasortoa. Yksi katse vastasiivotun olohuoneen suuntaan ja päätin, että päikkärit saa nuori herra nukkua kirpputorilla. Sotku pois silmistä ja samalla mielestä, eikö?
Lempilelu. Ei toi banaani eikä toi kävelyvärkki, vaan noi verhot.
Yllä syy, tässä seuraus. Tää kai menee tästä vaan pahempaan suuntaan?
Minulla on kyllä ollut tarkoituskin käydä kirpparilla jo jonkin aikaa. Olen kaivannut toista vauvan makuupussia, ja koska pinnasänkyyn siirtyminen on kohta ajankohtaista, myös pinnoihin solmittava pehmuste on ollut ostoslistalla. Suuntasimme Tuusulan Femmatorille, yhdelle mun lempparikirppiksistä, josta mukaan tarttui paljon muutakin kuin tarpeellinen. Yllätys.
Kirpparit on siitä kivoja, että "pikkurahalla" saa paljon tavaraa. Olen useimmiten tosi tarkka hinnan ja kunnon suhteen, paitsi jos löydän jotain tosi ihanaa. Silloin olen valmis maksamaan vaikka vähän nukkaantuneemmastakin vaatteesta.

Tällä kertaa tuli ostettua seitsemän bodya, pyjamat, jumpsuit, housut (80 senttisiä kivoja housuja oli todella hankala löytää, mutta sen kokoiset pöksyt taitavatkin olla jo kulutustavaraa), makuupussi, kuusi kirjaa ja lelupuhelin (äiti haluaisi puuleluja, mutta poikaa kiinnostaa äänet ja valot). Pinnasängyn pehmuste siis jäi. Löysin kyllä yhden, mutta kymmenen euron hintaan toivoisin saavani ehjää ja tahratonta tavaraa. Kirjat ovat heikkouteni, sillä tykkään itse lukemisesta ja aion lukea Pihville paljon. Olemme jo aloittaneet iltarutiinina lyhyen sadun lukemisen lapsuuteni lempisatukirjasta.

Näihin rakastuin! Pari Marimekkoa, Ratia, supersankaribody ja Maailman vahvin nalle.
Ysärihenkiset haalarit ovat mun heikkous. Mä tykkään pukea Pihvin tällaisiin pelleasuihin.
Ikävä kyllä kaikki löytämäni pelleasut ovat tähän mennessä jääneet käyttämättä, koska ne ovat vahingossa joutuneet vääränkokoisten vaatteiden joukkoon.
Ei paha loppusumma. Ei paha ollenkaan!
Tätä kirjaa olen nyt lueskellut Pihville. Löytyi mummolasta. Oman lapsuuteni satukirja.
Mikä kirppis pääkaupunkiseudulla on sinun suosikkisi ja miksi?