Olin aivan varma, että jalkani olisivat aivan liekeissä tänään. Eilinen salitreeni painottui aikalailla jalkoihin, koska salilla oli paljon porukkaaa, aika rajallinen ja jalkalaitteet ainoita, jotka olivat tarvittaessa vapaana. Illalla poltteli, mutta aamulla ei tuntunut enää missään. Ehkä mulla onkin lihaksia olemassa? Täytynee siis lisätä hieman painoja. Nälkä, tai "nälkä", on vähän hellittänyt. Viikonloppu hieman jännittää, koska ollaan menossa anoppilaan, enkä välttämättä kehtaa alkaa kokata omia ruokia joka välissä. Täytyy kuitenkin pitää kiinni ruokarytmistä ja seurata suuhun meneviä määriä. Ja mikä tärkeintä - lenkkeillä!

Koska aamulla oli hyvä fiilis, päätin lähteä Pihvin kanssa päiväuniaikaan vaunuilla ulos. Musta on ihanaa, kun meidän kodin lähellä on niin paljon erilaisia lenkkeilymaastoja ja -reittejä. Tässä on yksi mun lemppareista, jota tulikin kulutettua 6,1 kilometrin ja 312 kalorin edestä:







Kesällä ja syksyllä maisemat ovat vieläkin upeammat. Nyt talven jäljiltä kaikki on vielä ankean ruskeaa. Mutta mieli lepäsi lämpimässä auringonpaisteessa. Ja ihanaa, että on valoa!

Kyllä se kesä sieltä vielä tulee!