Aivan ensiksi myöhästyneet naistenpäiväset! Minäkin sain vaihteeksi kukkia. Jännittää, koska kyseessä on ruukkuruusu ja en tunnetusti ole onnistunut oikein ikinä pitämään mitään kukkivia kasveja elossa.

 
Imurimme veti sitten viimeiset henkäyksensä eilen. Ei kirjaimellisesti. Kyllä se vielä pöhöttää, kun töpseli on seinässä ja virtakytkin on-asennossa. Mutta ei se mitään ime. Eilen imuroinnin jälkeen vielä ajattelin, että kyllä sillä varmaan jotain on saatu aikaiseksi, mutta yksi katse tämänhetkiseen auringonpaisteiseen asuntoon kertoo, että ei todella ole. Nyt kun olen vielä kipeä, niin jokainen pölyhiukkanen ällöttää entistä enemmän. Mutta tämä olikin oikein mukava lisä sauvasekoittimelle ja pesukoneelle.

Easylife. No ei juuri nyt ainakaan.
Minä tässä kokoajan mietin nappaavani Pihvin kainaloon ja painelevani Gigantin jättimarkettiin Tammistoon. Mutta sitten toisaalta en yhtään tiedä mitä olen hakemassa. Ymmärrän kyllä mitä vaikkapa watit kertovat, mutta jo pelkkä kodinkonekauppojen nettisivujen tuskailu saa hikikarpalot otsalle. Miksi yksi imuri maksaa 100€ ja toinen 400€?. Ne ovat yhtä tehokkaita, eikä energialuokkakaan juuri eroa. Toisessa johto on kolme metriä pidempi. Maksaako se johto satasen metri? Mikä ovat pölypussittomat imurit ja miksi ne ovat niin kalliita? Milloin maksetaan oikeasti hyvästä imurista ja milloin pelkästä merkistä?

Pitääkö lapsiperheessä olla hiljainen imuri? Onko kevyellä imurilla hyvä imuorida vai pyöriikö se kone ympäri perässä vetäessä? Entäs robotti-imurit? Tuleeko niillä puhdasta jälkeä vai ovatko ne vaan laiskan miehen kalliita hutiostoksia? Minulle jäi vähän huonot fiilikset pesukoneen ostosta, että pelkästään myyjän asiantuntemukseen en ainakaan uskalla luottaa.

Vihdoin ja viimein pääsen jatkamaan myös mattoprojektiani! Valkoiset kuteet olivat loppu Lankamaailmasta varmaan kolmatta kuukautta, ja alunperin ostamani kudemäärä riitti vain noin metrin pituiseen mattoon. Nyt ostin varman päälle kaksinkertaisen määrän, ja ylijäämäkuteesta voi sitten virkata vaikka korin. Jos osaan. Iso jos. Tänään illalla pääsenkin sitten kerimään oikein urakalla. Toivottavasti kudevyyhti ei ole valmiiksi sotkussa!