Kataja ry haastoi bloggareita kehumaan kumppaniaan. Olen nähnyt tämän jo niin monessa blogissa, että pienen vertaispaineen alla päätin minäkin ottaa tähän osaa ;)

Alustuksena kerrottakoon, että olemme seurustelleet avokkini kanssa noin kaksi ja puoli vuotta. Tapasimme toisemme eräänä alkutalven iltana 2012 maailmankuulussa Ruotsinlaivasimulaattorissa. Muutimme yhteen noin puoli vuotta ensitapaamisestamme järkipäätöksenä, kun avopuolisoni kämppis oli muuttamassa pois heidän yhteisestä asunnosta ja yhteen muuttaminen olisi ollut edessä ennemmin tai myöhemmin joka tapauksessa. Pihvi ilmoitti tulostaan noin vuosi ensitapaamisemme jälkeen hieman ykskaks ja yllättäen. Lapsista oli puhuttu, mutta niiden hankita ei vielä siinä vaiheessa suhdetta tuntunut ajankohtaiselta. Muutama viikko sitten menimme kihloihin, ja häitä tanssitaan hamassa kalenteerin merkityssä tulevaisuudessa.

Milloin viimeksi olit erityisen ylpeä kumppanistasi? Mitä tarkoittaa "erityisen ylpeä"? Olen tavalla tai toisella ylpeä kumppanistani jokaikinen päivä. Olin ylpeä, kun hän taannoin osasi itse keittää Pihville aamupuuron. Olen ylpeä joka päivä, kun hän tulee töistä kotiin, sillä hän tekee mielestäni todella arvokasta työtä. Olen ylpeä siitä miten hienosti hän ottaa roolia isänä ja puolisona. Olen ylpeä joka ilta, kun ennen nukahtamista suljen silmäni ja hänen kasvonsa ovat viimeinen asia jonka näen.

Mihin piirteisiin alun perin ihastuit kumppanissasi? 
Aitous. Hänellä ei ole koskaan ollut tarve esittää mitään mitä ei oikeasti ole. Ulkonäkö. Asia, jonka merkitystä usein vähätellään. Kyllä fyysinen viehättävyys on mielestäni yksi ihastumisen kriteereistä, vaikkakin sen merkitys vähenee mitä paremmin toisen todella tuntee.

Mikä on parasta parisuhteessanne? Arjen sujuvuus, perhe-elämän ihanuus, huumori ja hellyys. Yhteiset hetket, erityisesti ne varastetut yhteiset hetket.  Se, että ajattelemme asioista samalla tavalla ja katsomme maailmaa samasta kulmasta.