Pitkä viikonloppu vierähti anoppilassa, joten blogikin sai elää pientä hiljaiseloa. Vasta viimemetreillä tajusin perustaa blogille Instagaram-tilin, jonka kautta on helppo päivitellä elämää kuvina, ilman sen kummempaa syventymistä kirjoittamiseen. Tilin lisääminen bloggeriin ei ollutkaan kovin yksinkertaista puhelimitse, mutta nyt kuvat ovat siellä missä pitää :)

Ensiksi täytyy kehua meidän Pihviä, jonka kanssa on uskomattoman helppo ja ihana matkustaa pitkiäkin matkoja. Jäbä viihtyy autossa ja jopa tuollaisen viiden tunnin ajomatkan jopa yhdellä pysähdyksellä, välillä torkkuen ja välillä omiaan touhuten. Näin on ollut aina, kaikista alkuvaikeuksista huolimatta. Autoilu oli jopa se vihoviimeinen keino, jolla poika saatiin nukkumaan ensimmäisten kuukausien aikana. Mutta meillä ei ole hajuakaan siitä mitä matkanteko vauvan kanssa voi pahimmillaan olla. Me valitsemme noin matkan puolivälistä lapsiystävällisen pysähdyspaikan, jossa sitten veryttelemme noin puolentoista tunnin ajan. Ja sitten matka voi taas jatkua.

Nelipäiväinen vierähti nopeasti. Tuli syötyä, ei ehkä ihan dietinmukaista ruokaa. Päätin jo etukäteen etten aio nirsoilla ruoan suhteen, vaan syödä kiitollisena sen mikä valmistetaan, mutta olin kyllä pyytänyt avokkia kertomaan Superdieetistä. Ihan hyvin ruokavalioni olikin otettu huomioon, tosin esimerkisi kasvikset oli gratinoitu. Pysyin kuitenkin kohtuudessa ja sallituissa annosmäärissä niin koon kuin kertojenkin suhteen. Ja siihen olen tyytyväinen! Pääsimme kuitenkin avokin kanssa salille, joten ihan lusmuiluksi ei viikonloppu mennyt.

Ehdimme lauantaina myös katsomaan jääkiekkoa, Suomi-sarjan finaalia. Näimme Pihvin kanssa jännittävästä ottelusta reilusti kolmatta erää, mutta sitten pikku-ukolle iski uni ja päätimme lähteä. Sinänsä harmi, että molemmat maalit tulivat vasta lähtömme jälkeen. Juhlimme viikonlopun aikana myös kihlajaisiamme (kyllä, join lasin skumppaa, ei ehkä ihan laihduttajan juoma sekään) ja annoimme poitsun temmeltää isovanhempiensa kanssa. Lööbailuaika tuli todellakin tarpeeseen!


Kihlajaislahjaksi saimme muunmuassa tällaisen setin
Kävimme myös erään sisustustavaraliikkeen looppuunmyynnissä. Jos matka anoppilasta kotiin ei olisi niin pitkä ja auto jo valmiiksi täynnä, olisi kaupasta tarttunut mukaan varmaan paljon tavaraa. Nyt ostimme valkoisen puisen tarjottimen, jonka avulla vaikkapa kahvit on helppo kattaa olohuoneeseen, sekä metallisen, kulutetun avainkaapin, jotta avaimet pysyvät yhdessä paikassa järjestyksessä.
Kaikesta huolimatta viikon saldo on -1,5kg. Huippua!