En tiedä vaikuttaako kevät ja valon määrä vai onko tämän taustalla jokin uusi kehitysvaihe, mutta Pihvi on jo noin viikon ajan ottanut tavakseen herätä heti viiden jälkeen. Onnekseni tänään ihana avokkini otti Pihvin ja aamutoimet hoitaakseen, ja minä sain vielä vedellä toista tuntia sikeitä ennen hänen töihinlähtöänsä. Mutta...

Mistä huomaa kumpi, isä vai äiti, on hoitanut lapsen aamutoimet? Vaipat, aamupesut, puurot ynnämuut hoidetaan kyllä kummankin toimesta ihan samalla tavalla. Mutta vain isä pukee lapsensa mitä eriskummallisempiin asuyhdistelmiin.

Tänä aamuna olohuoneeseen tullessani olin purskahtaa nauruun. Pihville oli puettu päälle siniruskeat Aarikan hirvihousut ja joku sinnepäin sininen pitkähihainen paita, joka näin ainakin minun silmääni vaikutti vähintäänkin mielenkiintoiselta yhdistelmältä. Itse äitinä olisin ehkä yhdistänyt housut joko ruskeaan tai valkoiseen bodyyn taikka paitaan. Avokkini tyytyi tyynesti toteamaan, että minä en ymmärrä lasten muodista yhtään mitään.

Omaa silmääni Pihvin asuvalinnoissa hivelee harmoonisuus, skandinaavinen design ja tietty klassikot. Myös jotkut todella lapsenomaiset vaatteet ja itselle nostalginen ysärihenkisyys on sitä jotakin. Isälle taas tuntuu riittävän se, että vaate on puhdas ja päällimmäisenä laatikossa. No, ihan hyvä sekin.

Tämänaamuinen kohuasu
a)
b)
c)
d) kuvan body on todellisuudessa aika lähellä taustalla näkyvän kapan väriä. Housut saavat oikeutuksensa kuvassa
e)
Joo, naamaton vauva on aika pelottava. Valitettavasti albumien arkistosta selaillessa ei oikein muita kuin kasvokuvia löytynyt. Mutta arvatkaas kuka puki Pihvin mihinkäkin kuvaan ;)