Nyt on meikämandoliinikin ostanut ensimmäiset merkkivaatteet Pihville. Lapsimessuilta tarttui mukaan niin GugguutaMainiota kuin Papuakin. Täytyy myöntää, että vaatteet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, ja lisäpisteitä ne saavat suomalaisuudesta, ekologisuudesta ja vastuullisuudesta. Silmää hivelee myös skandinaavinen design ja vaatteiden värimaailma. Oli myös aivan huippua, että kaikissa näissä messupisteissä palvelu pelasi ja esittelijöillä oli jopa aikaa kaivaa oikeita kokoja kaiken sen hulinan keskellä. Varsinkin sunnuntaiaamuinen Papupisteen palvelu oli LOIS-TA-VAA näin ensimmäisen asiakkaan näkökulmasta! Onneksi poikkesin vielä ostoksille sunnuntainakin, sillä Papun Sumu Baggyt olisivat kyllä jääneet kaivertamaan mieltä.

Mono College
Jumpsuit
RIM paita
Sumu-collegehaalari
Sumu Baggy
Myös Ipanaisen messupiste jäi todella positiivisesti mieleen. Menin muka ostamaan jatkopaloja meidän Tulaan, mutta myyjä totesi ettei ne ehkä vielä olleet ajankohtaiset meidän tilanteessa. Sen sijaan sain loistavaa opastusta Tulan käyttöön ja muutamiin ongelmiin, kuten kuinka saada lapsi kantoon selkäpuolelle. Ja ei huolta - rahaa sain poltettua sielläkin!

Ipanaiselta mukaan lähti Ruislandian ruisnaksuja ja Shadezin aurinkolasit sekä suojakotelo tarvikkeineen
Paljon messupisteitä jäi minulta myös hämärän peittoon. Alue oli laaja ja olisi tosiaan tarvinnut useamman päivän aikaa koluta joka nurkka läpi. Mulla oli aikaa messuilla vain pari tuntia lauantaina ja sunnuntaina. Useilla pisteillä esittelijät juorusivat keskenään, eikä ainakaan minulle selvinnyt mitä monilla tällaisilla pisteillä oli tarjottavana.

Ehdin nappaamaan muutaman kuvan sunnuntaiaamuna vielä tyhjästä messukeskuksesta
Metsolan osastoltakin toivoin jotain löytäväni, mutta mukaan ei kuitenkaan tarttunut mitään
Vaikka messuilla paljon tarjontaa olikin, koin niiden olevan ehkä vähän liian kaupalliset. Tai ei ehkä niinkään, vaan ennemminkin minua jäi harmittamaan järjestösektorin puute. Eikös tuollaisilla messuilla olisi myös paljon potentiaalisia harrastajia? Tilaa varmasti olisi myös esitellä erilaista harrastustoimintaa ja hankkia uusia jäseniä. Tässä olisi selvästi ollut markkinarako monille harrastusseuroille. Ehkäpä joku vielä nämäkin messut keksii ja eksyy oman messupisteensä kanssa legopalikoiden ja lastenvaunujen sekaan!


Pahoittelen pikaisesti aseteltuja kuvia ja hieman ryppyisiä vaatteita. Tämä postaus vaan piti saada tänään tehtyä, joten vaatteiden silittelylle ei juurikaan ollut aikaa. Onneksi tyylikkäät kledjut kestävät muutaman rypyn!