Pienenpieni tytöntyllerö <3 Papulta ei löytynyt jalkojen välistä ylimääräisiä vehkeitä, joten kätilö antoi meille todennäköisen tyttölupauksen. Tai kyllä sieltä jotain löytyi - kaksi viivaa, jotka hän esitteli häpyhuuliksi. Omat intuiitioni sekä ainakin raskausoireiden voimakkuutta ja mahan muotoa koskevat uskomukset voi meidän kohdalla heittää romukoppaan. Tosin on tätä tyttöä enteillyt erinäiset humpuukitestit ja toistaiseksi puuttuva linea negra. Linea negra on ainoa asia, joka on puhunut asukkinsa puolesta molemmissa raskauksissa.

Tyttömme esitteli kätilölle mallintaitojaan. Oli kuulemma oikein oppikirjan mukainen tapaus, kuvista tuli juuri sellaiset kuin piti. Isoveljensä sen sijaan pyöri ja hyöri aikoinaan niin kovasti, että kätilöllä oli vaikeuksia ottaa minkäänlaisia mittoja. Aika hyvin viikkojaan vastaavan kokoinen. Pää oli aavistuksen pienempi. Yhden isopäisen lapsen synnyttäneenä tämä ei kyllä ollenkaan haittaa. Rakenteissa ei ollut mitään poikkeavuuksia, eli näillä näkymin meille pitäisi olla tulossa terve lapsi. Onneksi Papulla on kaikki kunnossa <3

Nytpä siis näemme Papusemme seuraavan kerran vasta helmikuussa. Ainakin toivottavasti, koska ylimääräiset ultrathan ovat aina seuraus jostain, ja olisihan se ihanaa, jos tyty jaksaisi kypsyä kohdun suojassa aivan rauhassa. Mutta koska tulokkaamme on tyttö, pääsen hypistelemään ja ostelemaan kaikenlaisia uusia ihanuuksia. Kohtuudella. Kävin läpi Pihvin vanhoja vaatteita ja totesin, että samat bodyt ja potkarit menevät kyllä hienosti myös tytöllämme.

374g puhdasta rakkautta <3