Hui! Kauheaa ajatella, että ensin tätä salaisuutta piti tarkoin varjella 12 viikon ajan, ja vajaan kuukauden päästä ollaan kuitenkin jo puolivälissä. Aika on mennyt kuin siivillä remontoidessa ja yrittäessä pitää tätä toista huushollia edes jotenkuten pystyssä ja jonkinlaisessa järjestyksessä. Hurjaa on myös ajatella, että remontin pitäisi olla ihan juuri valmis ja meidän pitäisi (taas) muuttaa.

Alkuviikosta kävin toisella äitiysneuvolakäynnillä. Avokki ei päässyt mukaan, koska Pihvi oli kipeä. Mitään uutta ja erikoista tietoa ei neuvolasta tietty tullut, mutta hän itse on tykännyt olla mukana niin äitiysneuvolassa kuin Pihvinkin neuvolakäynneillä.

Rv 16+2 (16+6) 
Paino +1,4kg (+2,85kg) 
Painonmuutos/viikko 180g (360g) 
Verenpaine 117/58 (120/62) 
Proteiini + (-) 
Glukoosi - (-)
Hemoglobiini - (120) 
Syke 153 (158) 
Liikkeet + (+)  

Painostani olen hieman huolestunut. Vaikka lähtöpaino ja nykypaino onkin alhaisempi kuin vastaavilla viikoilla puolitoista vuotta sitten, en millään haluaisi kerätä samaa yli 20 kiloa lisää. Niiden karistaminen oli nimittäin tiukassa, työn ja tuskan takana. Toki remontti, muutto ja muut hässäkät ovat aiheuttaneet sen, että syöminen on epäsäännöllistä ja usein sitä mitä ensimmäisenä käteen sattuu, mutta jonkinlaista ryhtiliikettä tässä nyt vaaditaan. Onneksi syksyn tullen myös tanssitunnit alkoivat, ja ilmottauduin myös mammajoogakurssille. Ehkä säännöllisestä liikunnasta on jotain hyötyä. 

Toinen huolettava asia on proteiini virtsanäytteessä. Kävin myös labrassa jättämässä vti-näytteen, mutta se oli puhdas. Olen nyt sitten käynyt läpi kaikki skenaariot munuaissairauksista ja raskausmyrkytyksestä. Melkeinpä odotan, että verenpaineet heittävät pian härän pyllyä ja "pääsenkin" loppuajaksi makoilemaan jonnekin sairaalasänkyyn. Onneksi seuraava neuvolakäynti on jo parin viikon päästä, ja se on samalla ensimmäinen lääkärikäynti, joten proteiinit pääsee pian katsomaan uudestaan ja samalla ehkä sitten toimitaan asian suhteen, jos jotain ongelmia on. 

Hei hei varpaat! Nähdään ensikeväänä!
Ja hei - vielä remontista! Mitään kuviahan ei saanut keskeneräisestä kämpästä tihkua, mutta Instan puolelle olenkin vuotanut muutaman. Olen vaan ollut niin malttamaton :D