Huh! Päivät tuntuu juoksevan uutta kotia laittaessa, eikä tästä ikinä tunnu tulevan valmista. Pihvin kanssa ollaan aikalailla nautittu kauniista syyssäästä ulkona, ja päiväuniaika on mennyt äidilläkin hirsiä vedellen. Tämä raskaus väsyttää paljon enemmän, tosin voi se johtua tuosta aktiivisesta taaperostakin. Tietokone ja kameran muistikortti ovat edelleen jossain mysteeripiilossa. Edelliseen asuntoon ne eivät ole voineet jäädä, mutta seuraavaksi on kai mentävä purkamaan kaikki kellariin viedyt pahvilaatikot.

Olen huomannut, että ruokahaluni on kadonnut jonnekin. Superdieetin jälkeen olen pyrkinyt syömään säännöllisesti, mutta nyt ei vain ole maistunut. Se on osaltaan vaikuttanut siihen, että ruokaa ei ole mennyt ihan samaan tahtiin ja ruokaviikoissa on ollut hankala pysyä. Tänään tein kasvispihvit ja vasta eilen kävimme kaupassa. Tällä viikolla kuitin loppusumma oli 62,37€, ja mukaan tarttui:
- Maitoa 8l
- Glögiä 1l
- Ruisjauhoja 1kg
- Täytelakusekoitus
- Sika-nauta jauheliha 700g
- Limua 2X1,5l
- Ruisleipäpaloja 9kpl
- Kananmunia 15kpl
- Porkkanoita 1kg
- Broilerin fileesuikaleita 1kg
- Kahvia 1pkt (Löfbergsin Magnifika, suosittelen!)
- Banaania 1,124kg eli 6kpl
- Mannasuurimoita 1kg
- Riisikakkuja 1pkt
- Satsumia 1,627kg eli 10kpl
- Juustoa 1kg
- Kiinteä peruna 0,989kg eli 6kpl
- Jauhoinen peruna 1,933kg eli 12kpl
- Kinkkusuikaleita 0,750kg
- Purjoa 0,315kg eli 1kpl
- Sipulia 0,321kg eli 2kpl
- Tomaatteja 0,631kg eli 5kpl
- Kurkkua 0,389kg eli 1kpl
- Kuivattuja herneitä 2pss
- Kiivirasia, jossa 6kpl kiivejä
- Omenoita 0,878kg eli 5kpl
- Maissinaksupussi
- Proteiinirahkoja 7kpl
- Pinaattia 0,450kg (pakaste, 3pss)

Sekä neljä muovipussiturhaketta, kun kauppakassit unohtuivat kotiin.

Tarkat huomaavat, että tällä viikolla kauppakassiin on mahtunut herkkujakin. Lakua nautin (kohtuudella) ja limpparia oli kiva litkiä saunan päätteeksi elokuvaa katsellen. Posti toi mukanaan etukupongin, jolla sai vuokrata ensi-iltaelokuvan eurolla. Eilen katsottiin elokuva Cake, ja draaman ystäville voin todella lämpimästi suositella!

Syksyn ja ensimmäisten kylmien säiden tullessa tykkään syödä keittoja. Ne lämmittävät, kun kylmä käy luihin ja ytimiin. Siispä ensi viikolla syödään:

- Kanakeittoa
- Jauhelihakastiketta ja perunamuussia
- Hernekeittoa
- Pinaattikeittoa

Lisäksi tuhotaan loput juurekset ja vihannekset jääkaapista. Sämpylöitä leivotaan myös tällä viikolla, mutta paketti ruispaloja ostettiin elämää helpottamaan. Ensi viikolla on nimittäin taas aika haipakkaa luvassa. Mutta siitä myöhemmin :)