Ne ovat vihdoin täällä! Harmaita hiuksia ja unettomia öitä tuoneet tuplarattaat. Olin pitkään varma, että hankimme Emmaljungan Double Vikingit, sillä miksi vaihtaa hyväksi havaittua. Kävimme niitä jo jokunen kuukausi sitten katsomassa, mutta joku niissä tökki. Ehkä se oli se, etteivät ne kuitenkaan olleet meidän Edget.

Jossain vaiheessa kyselin eräässä Facebookin lastenvaunuryhmässä erilaisten tuplien perään, ja suosikeiksi tärkeimmän kriteerini eli vierekkäisten istuinten tuplista näytti nousevan Bugaboon Donkey Duot ja Mountain Buggyn Duetit. Myös Bumbleriden Indie Twinit ja Easywalkerin Duot keräsivät kiitettävästi mainintoja.

Bugaboissa kiinnosti muuneltavuus, mutta hinta hirvitti. Lähtökohtaisesti en osta vaunuja jälleenmyyntitarkoituksessa, vaan ihan täysin omaan käyttöön ja omien mieltymysten mukaan. "Elintasorattaat" jäivät siis suosiolla kauppaan. En tiennyt missä Easywalkereita pääsisi kokeilemaan, enkä testaamatta halua mitään ostaa, joten ruksin nekin pois listastani. Sain myös kuulla, että MB Duetit ovat Bugaboiden tavalla muunneltavissa yhden lapsen vaunuiksi sivukorilla, ja kun niitä sekä Bumblerideja eräässä läheisessä lastentarvikeliikkeessä myytiin, alkoi vaihtoehdot karsiutua ja valinta selkeytyä.

Tänään suuntasimme aamulla ensimmäisenä vaunukaupoille. Kun näin vaihtoehtoni livenä ja vierekkäin, oli valinta oikeastaan selvä. Ja myyjäkin totesi, että jos tarkoituksenamme on pitää vain yhdet kunnon rattaat, on hänen suosituksensa sama. Sirous, muunneltavuus ja esteettisyys ratkaisivat. Niinpä mukaamme lähti Mountain Buggyn Duetit, enkä oikeastaan voisi olla tyytyväisempi valintaan. Vaikka MB:t eroavat aika lailla vanhoista ykkösvaunuistamme, ovat ne käyttömukavuudeltaan ja -mahdollisuuksiltaan aika samanlaiset. Lisäksi tuntuma niissä oli mieletön.MB:t lähtevät testikäyttöön heti, kun taas Emmaljungat kankaiden pesun myötä myyntiin. Harmittaa aivan älyttömästi luopua niistä, sillä ne ovat ehdottomasti elämäni rakkaudet kaikista vaunuista ja hankin ne ikuisuus -ajatuksella. Niin hyvät vaunut vaan menevät kyllä hukkaan parvekevaunuina, ja niin hyväkuntoiset ne ovat, että niistä on iloa vielä monelle. Jos siis kiinnostuit meidän Emmaljunga Duo Edgeistä, niin otathan yhteyttä vaikka sähköpostin välityksellä! Aktiiviseen myyntiin pistän ne joulun jälkeen, viimeistään vuoden vaihteessa.

Näihin mukaan tulee siis runko, koppa, istuin, hoitolaukku, sadesuoja, kuitit, käyttöopas ja tietysti kaikki mikä niihin kiinteästi kuuluu. Jos kiinnostuit, niin lisätietoja kannattaa katsoa Emmaljungan omilta sivuilta :)