Napsahduksia -blogin Nadja heitti myös haasteella, joka vie ainakin minut omaan lapsuuteen ja ystäväkirjojen pariin. Muistattekos ne kirjat, joihin kirjoitettiin lempiasioista ja joihin liimattiin se oma koulukuvauksista saatu tarrakuva? Täyttävätkö nykyajan lapset sellaisia enää?

1. Pituutesi ilman korkkareita?
- Höh. Korkkareilla pituuteni olisi kuulostanut paljon kivemmalta ;) 167cm, eli tällainen keskimittainen suomalaistantta.

2. Lempinimesi? Ja mistä se on peräisin?
- Tarde. Sen on keksinyt aikanaan joko kummityttöni äiti tai tyttöni kummitäti. Mä en oikeastaan tiedä mistä se tulee ja miten se on vakiintunut käyttöön. Ehkä se on väännetty vain siksi, että olisi joku lempinimi.

3. Minkä ruuan valitset lauantai illalle jos ei tarvitse miettiä kaloreita?
- Tarviiko miettiä listerioita ja toksoplasmooseja? Alkuruokana voisin huitaista sellaisen oikein rasvaisen sipulikeiton, jonka söin kerran Pariisissa. Pääruoaksi ottaisin mehevän palan vaikka naudan sisäfilettä medium miinuksena, uuniperunan ja ranskankermaa. Ehkä vähän fetaa ja jotain vihreää. Ja jälkkäriä. Paketillinen BJ:n Cookie Doughia. Tai ehkä joku crème brûlée. Taisin lihoa kymmenen kiloa pelkästä ajatuksesta.

4. TOP4 asiaa joita arvostat eniten ystävyydessä?
- Empaattisuus, rehellisyys, huumorintaju ja kyky olla läsnä.

5. Telkkarista: Moderni perhe, Kimmo, Salkkarit, Greyn anatomia vai Hottikset?
- Ööh... En oikein tiedä näistä sarjoista mitään :D Greyn Anatomiaa olen joskus katsonut, mutta en enää vuosiin sitäkään. Omiin hömppälemppareihin lukeutuvat muunmuassa True Detective, Dexter, Supernatural ja The Walking Dead. Tykkään myös katsoa dokkareita, ja esimerkiksi Kakkoselta tulee tiistaiaamuisin mielenkiintoinen dokumenttisarja "Hartain toive: lapsi". Olen myös sellainen ihminen, joka mielellään tapittaa Ajankohtaista kakkosta ja muita sen tyylisiä ohjelmia.

6. Rakkaimmat harrastuksesi, ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?
- Tanssiminen, käsityöt, lenkkeily ja bloggaus. Tosin tanssiminen jäänee nyt kevällä, kun Vantaan Tanssiopisto siirtää tuntini länsi-Vantaalle, enkä voi Papun synnyttyä olla kotoa poissa niin pitkään kuin mikä matkoihin ja tanssituntiin odotteluaikoineen yhteensä kuluisi. Harmittaa siksi, koska koin tanssin olevan tosi hyvä harrastus Pihvin synnytyksestä palautumiseen, ja aloitinkin sen pojan ollessa vasta kolmeviikkoinen. Ehkä mä tulevaisuudessa pyhitän maanantai-illat bloggailulle.

7. Haaveita joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa
- Papun syntyminen :D En oikein uskalla haaveilla mistään, kun asiat ovat viime aikoina menneet niin nappiin ja olen oikeastaan saanut kaiken mitä olen halunnutkin. Mulla on ihana mies, upea lapsi (kohta kaksi), kaunis oma ja melkein valmis koti ja koulupaikka kätilönä. Eiköhän tässä ole toteutuneita unelmia vähäksi aikaa.

8. Hattaraa vai pehmistä?
- Yleisesti ottaen pehmis, mutta kyllä sitä hattaraakin kuuluu syödä kerran kesässä.


9. Ripsiväri, kestoripset, vai naturell?
- Ripsari. Kyllä sillä saa vähän skarppiutta katseeseen. Itse on tullut käytettyä liian harvoin.

10. Mottosi
-  Kultainen sääntö on mielestäni hyvä ja sovellettavissa oleva ohjenuora elämään: Tee muille niin kuin toivoisit itsellesi tehtävän.

Kiitos Nadja haasteesta! Haastan mukaan #blogisitarina -haasteen saajat.