Minulla on lukulistallani ehkä kourallinen blogeja, joita seuraan aktiivisesti Bloggerin kautta. Ja lisäksi muutama sellainen, joihin yritän aktiivisesti eksyä suoraan selaimen kautta, tietoteknisistä syistä. Suurin osa blogeista on perhelifestyleblogeja, mutta mahtuu mukaan myös yksi matkablogi ja yksi sairaudesta kertova blogi. Koska kaikki seuraamani blogit eivät päivity kovin säännöllisesti, kaipaisin lukulistalleni lisää aarteita.

Millaisia blogeja haluan lukea? Ihan suoraa vastausta en tähän osaa antaa. Arvostan ensisijaisesti sitä, että blogin teksti on taidokasta ja soljuvaa ja että aiheet eivät ole väkisin väännettyjä. Heti perässä tulee kauniilla kuvilla varustetut blogit. Teksti, aiheet ja kuvat voivat oikeastaan olla mitä vaan maan ja taivaan väliltä. Olen siis avoin aikalailla kaikelle, hyvän maun rajoissa. Mutta haluaisin ainakin löytää:

-Ruokablogeja. Erityisesti minua kiinnostaa tällä hetkellä raakaruoka ja superfoodit, terveelliset ruoat ja herkulliset annoskuvat.  Esimerkiksi Instan puolella seuraan Forks & Recreationia (@forksandrecreation) sekä Rachel DeVauxia (@rachelsgoodeats). Perheellisenä ihmisenä olen kiinnostunut myös ruokablogeista, joissa vauvan ja koko perheen ruokailu yhdistyy sujuvasti ja saumattomasti, yhdellä vaivalla (esimerkiksi ainakin toistaiseksi tauolla oleva Maxin Deli). 

-Luonnonkosmetiikkaa käsitteleviä blogeja. Näitä minulla on tällä hetkellä lukulistallani vain yksi, joka on kyllä auttanut minua pitkälle tämän kemikaalittomamman elämän kanssa. Merkit, ostopaikat ja käyttis kiinnostaa, ehdottomasti!

-Muotiin ja pukeutumiseen liittyviä blogeja. Lähinnä niitä vähän aikuisempia asukuvia. Inspiraatiota omaan kolmeakymmentä lähestyvän äiti-ihmisen pukeutumiseen. Lastenvaatteet kiinnostaa myös!

-Sisustusblogeja. Omasta rempatusta kodistani en ole vielä saanut aikaiseksi vääntää mitään tänne blogin puolelle, mutta yleislinja on meilläkin aika vaalea, yhdistettynä rouheaan rustiikkiin ja industrialtyyliin. Vaaleaa yleisilmettä rikotaan meillä lisäksi kuparin, messingin ja viileän violetin sävyillä, kun taas lastenhuoneesta löytyy mustaa, valkoista ja pirteää keltaista, ja makuuhuoneesta pehmeää pellavaa, luonnonvaaleaa ja sinistä. Skandinaavinen tyyli ja erityisesti sisustuksessa kätetyt yksityiskohdat kiinnostavat.

-Opintoihini liittyvät blogit. Jos joku sh, th tai kätilö kirjoittaa blogia opiskeluistaan tai työstään, niin lukisin enemmän kuin mielelläni!

-Hääblogit. Omien järjestäminen tuottaa kovaa tuskaa. Varsinkin jos blogissasi kerrot avoimesti järjestämisestä, kuluista ja jaat muuten vinkkejä oman käytännön kokemuksesi kautta.

-Oman elämänsä sakutimoset. Toisinaan kaiken haaveilun rinnalle olisi hienoa saada myös astetta painavampaa sanaa.

Ja niitä perhelifestyleblogeja! Kaikki uudet (ja myös vanhat) tuttavuudet ovat tervetulleita itseään esittelemään. Ja jos ei oman blogisi sisältö oikein vastaa mitään edellämainituista, niin älä huolestu - saat silti linkittää blogisi. Ehkäpä löydän sitä kautta jotain uutta ja mieltsiä luettavaa, jota en blogilta ole edes osannut kaivata. Jätä siis kommenttikenttään oman blogisi osoite ja lyhyt kuvaus blogisi sisällöstä tai linkki sellaiseen tekstiin, joka blogistasi kannattaa ehdottomasti lukea. Lupaan esitellä blogilöytöjen helmet.