Kevään kiinnostavin tapahtuma, Lapsimessut, lähestyy kovaa vauhtia (viime vuoden fiiliksistä voit lukea täältä). Ne järjestetään tuttuun tapaan Helsingin Messukeskuksessa 15.-17.4.2016. Samaan aikaan Pasilan messuhalleissa pääsee tutustumaan OutletExpoon, Kädentaitotapahtumaan sekä pienoismallitapahtuma Model Expoon. Lauantaina ja sunnuntaina avoinna on myös Eläinystäväni-messut.

Kuvalähde: Messukeskus

Kuvalähde: Messukeskus

Itse ajattelin ravata messuilla useampana päivänä. Niin yksin (Papun kanssa), jolloin voin paremmin keskittyä muunmuassa lastenvaate- ja tarviketarjontaan sekä rauhassa tutustua näytteilleasettajiin, ja sitten yhdessä muun perheen kanssa, jolloin myös Pihvi pääsee nauttimaan messutarjonnasta. Onnea on asua lähellä näin laadukasta tapahtumaa!

Kuvalähde: Messukeskus

Kuvalähde: Messukeskus

Itse aion ainakin käydä tsekkaamassa niin Mainion kuin Papun pisteet, A-T Lastenturvan tarjoukset, hakemassa ohjeistukset Tulan vauvatuen käyttöön Ipanaiselta ja tutustumassa vanhan järjestömyyrän uuteen ihastukseen eli Imetyksen tuki ry:hyn, jonka toimintaa kyllä seurasin jo ensimmäisellä imetyskierroksella, mutta johon liityin nyt vasta tällä toisella. Aika suvereenisti olen karsinut elämästäni kaikki järjestövastuut Pihvin syntymän jälkeen, mutta ehkä nyt olisi taas aika alkaa aktiiviseksi kansalaiseksi. 

Kuvalähde: Messukeskus

Kuvalähde: Messukeskus

Mutta asiaan! Sain Lapsimessujen tiimiltä arvottavaksi kaksi lippua, jotka siis oikeuttavat kertakäyntiin Lapsimessujen aukioloaikana. Lipuilla pääsee tutustumaan myös muihin samanaikaisiin tapahtumiin, ja niiden arvo on 18€. 


Osallistua voit vaikka kolmella arvalla toimimalla seuraavasti: 
1) Kerro ensin kommenttikenttään mitä sinä odotat Lapsimessuilta eniten ja jätä siihen myös sähköpostiosoitteesi 
2) Sitten klikkaa itsesi lukijaksi Bloggeriin 
3) Ja lopuksi seuraa Instagramissa 

Muista myös kertoa kommenttikentässä monella arvalla olet mukana. Mutta jotta voit osallistua lippuarvontaan, tulee sinun ainakin toimia ykköskohdan mukaisesti. Arvonta-aika päättyy ensi viikon sunnuntaina 3.4. kello 20.00, jonka jälkeen arvon kaksi onnellista. Voittajat julkistetaan blogissa ja heihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä. 

Arpaonnea! Toivottavasti tavataan messuilla :)