Tämä viikonloppu on mennyt ohi hujakassa. Eilen suoritin loppuun Imetyksen tuki ry:n imetystuen peruskurssin ja tänään iltapäivällä aloitimme Pihvin kanssa perhefutiksessa. Ja kävin minä potkimassa palloa omassakin pelissä. Mutta se juttu josta halusin tulla kertomaan, on viikonlopun häämessut.


Mennään naimisiin -häämessut järjestettiin Helsingin Wanhassa satamassa kuluneena viikonloppuna. Kyseessä oli myös ensimmäinen kerta, kun kokoonnuimme kaasojen kanssa kaikki saman katon alle hääsuunnitelmien parissa. Messuille pääsi kätevästi Rautatientorilta non-stoppina kulkevalla ilmaisella messubussilla, jonka kyytiin mekin aamun kahvitteluiden jälkeen hyppäsimme.

Messut olivat isot ja näytteilleasettajia oli paljon. Eniten tarjolla oli koruja ja erilaisia juhlapaikka- ja cateringyrityksiä, mikä tietty oli meidän häiden kannalta harmi, palveluntuottajat kun on jo huolella valittu ja se sormuskin on jo löytynyt. Positiivisena yllätyksenä oli kukkakaupat, joita en ainakaan muista nähneeni näin runsaasti aiemmilla messuilla. Mutta kukkakimppuasiaa en ehkä tohdi miettiä ennen kuin ensi vuonna.

Mennään naimisiin -häämessut edustivat pitkälti hyvin perinteistä häälinjaa. Esimerkiksi muotinäytöksen puvuissa näkyi kyllä nykyiset trendit, kuten pitsiset ja avoimet selät sekä bling, mutta puvut olivat tyyliltään hyvin samankaltaisia. Virkistävänä poikkeuksena kauniiden mekkojen joukossa oli valkea housupuku. Se näytti mielettömän hyvältä mallin päällä, joten pitkälle, hoikalle ja rohkealle morsiammelle nappivalinta!


Ensi viikonloppuna suuntaan taas Love me do -häämessuille Helsingin Kaapelitehtaalle. Syksyn messuja pääset fiilistelemään tästä.