Ensimmäinen kokonainen viikko elämää Polarin A360 kanssa on takana. Olen pikku hiljaa tottunut lähes tulkoon yötä päivää ranteessani killuvaan uuteen elämänkumppaniini. Yhdessä puhelimen kanssa ranneke on antanut paljon mielenkiintoista tietoa. Tiesinkin liikkuvani aika vähän, mutta tutustumisviikon jälkeen on kyllä aika masentavaa todeta, että sataprosenttista aktiivisuutta on todella vaikea saada päivittäin omassa elämässä edes sillä kaikkein vähiten aktiivisella tasolla, joka on tarkoitettu istumatyöläisille. Positiivista on taas ollut se, että muuta viikkoa saa helposti paikattua käymällä säännöllisesti futistreeneissä ja -peleissä. Viime perjantaina otin osaa turnaukseen, jonka jälkeen päivän aktiivisuus oli 445%. Ja täytyy myöntää, että yritinkin astetta kovemmin rannekkeen johdosta, ikään kuin sille pitäisi näyttää jotain. Lopputuloksena meinasin saada useammankin slaagin ja tuupertua tekonurmikentälle, mutta se oli kyllä silti ehdottomasti kaiken arvoista.


Siinä missä tämä fitnessranneke on ollut positiivinen yllätys, oli vaakalukema aika masentavaa katsottavaa. Painan yli 2,5 kiloa enemmän kuin mitä painoin alimmillani tämän raskauden jälkeen. Housut ovat kieltämättä hieman puristaneet, mutta en tosiasiassa uskonut lihonneeni - olenhan jättänyt sokerit lähes kokonaan pois. Täytyykin ehkä alkaa pitää ruokapäiväkirjaa, etten vaan ole huomaamattani korvannut herkuilla napostelua jollain muulla huonolla tavalla.

Paino: 69,1kg
Rinnanympärys: 100,0cm
Vyötärönympärys: 79,4cm
Lantionympärys: 100,9cm
Käsivarsi: 28,1cm
Reisi: 58,2cm


Tällaisista tunnelmista lähdetään liikkeelle tällä kertaa. Ympärysmittoja ottaessani totesin, ettei senttimetrejä ole ehkä järkeä tutkia viikkotasolla, sillä muutokset voivat olla aika hienovaraisia. Ja niinhän ne sanovat, ettei vaakaakaan saisi liikaa tuijottaa, mutta ehkä kerran viikossa on hyvä. Pysyy kurissa ja nuhteessa eikä tule lipsuttua liikaa. Tämä viikko sai tosin vähän huonon startin, sillä olen taas vaihteeksi flunssassa. En tiedä miten aktiivinen sohvan pohjalla voi olla tai oikeastaan sopiikaan olla, joten toivotaan pikaista paranemista. Kaikki flunssankarkoituskeinot ovat erittäin tervetulleita niitä poppaskonsteja myöden!