Alkuvuoden häämessuhuuma on nyt Helsingin osalta ohi, kun Love me do -häämessuja vietettiin kaksi viikkoa sitten Kaapelitehtaalla. Tällä kertaa otin messuihin osaa bloggaajana, joten kokemus messuista oli hieman erilainen. Tästä kerrasta oppineena täytyy messuilla kyllä käydä kääntymässä myös toisenakin päivänä, jos ne siis kaksipäiväisinä jatkuvat, sillä päivään mahtui niin paljon tapahtumia, että itse messualueella ei kovinkaan kauaa ehtinyt pyörähtää. Messusunnuntain muotinäytöksessä nähtiin muuten kaksikin kosintaa, joista toinen oli ihan vaan oodi tasa-arvoiselle avioliittolaille ja toinen aikuisten oikea kosinta. Morsian vaikutti yllättyneeltä ja sulhanen sai myöntävän vastauksen. Ihana elokuvakosinta!


Kaiken kaikkiaan Love me do -messut vastasivat odotuksiani täydellisesti. Messuilta löytyi taas laaja kattaus erilaisia palveluntarjoajia, maistiaisia ja aktiviteetteja. Erilaisia elämyksiä oli tarjoamassa myös Polttarila, josta varmasti irtosi paljon vinkkejä varsinkin niiden asioiden kanssa painiskeleville hääseurueille. Näillä messuilla kannattaa kyllä ehdottomasti käydä hakemassa ideoita ja inspiraatiota omaan tärkeään päivään, kun syksy ja messut taas koittaa!


Messuilta mukaan saimme goodiebagit, joiden sisältö ilahdutti kyllä tätä bloggaavaa morsianta oikein paljon. On ihanaa päästä kokeilemaan uusia luonnonkosmetiikkatuotteita, ja varsinkin raakaherkut sopivat hyvin omaan elämäntaparemonttiini - saan herkutella hyvällä omallatunnolla. Ajattelinkin ilahduttaa jotain kanssamorsianta ja arpoa Dependin tuotepaketin, joka sisältää kynsikoristeita, irtoripsiä ja kaksi pakettia siirtokuvatatuointeja. Kommentoi alle hääpäiväsi ja sähköpostiosoitteesi niin olet mukana arvonnassa. Aikaa osallistua ensi lauantaihin (11.2.2017) kello 18:00 asti. Arpaonnea!

Muiden bloggaajien messumietintöjä voit käydä lukemassa täältä: