Viime viikko oli mahdottoman huono viikko kaiken kaikkiaan. Flunssa veti sängyn pohjalle ja aktiivisuus jäi säälittävän matalalle enkä meinannut edes uskaltaa synkronoida Polarin A360 ja Omppua päivittäin. Molemmat jalkapallotreenit sekä yksi peli jäivät välistä, mikä tietty harmittaa. Meillä on sairastettu koko syksyn, joten toivoin että edes nyt keväällä pääsisi vähän helpommalla. Kun on selkeät liikuntaan liittyvät tavoitteet, olisi tietysti kiva pitää viikkorutiineista mahdollisimman tiukasti kiinni. Jos viikosta jotain positiivista haluaa löytää, niin ainakin paino on pudonnut edes vähän. Vaikka laihduttaminen ei ole tämän projektin itseisarvo, on tietty mukavaa, että raskauskilotkin saavat kyytiä.

Paino tällä viikolla: 68,2 kg
Paino viime viikolla: 69,1 kg
Lähtöpaino: 69,1 kg


Alle kilon pudotus ei tietysti ole paljoa, mutta kun ottaa koko viime viikon kokonaisuutena, on se mielestäni ihan hyvin. Ja kun sen suhteuttaa 18 viikon tavoitteeseen, niin 900 grammaa tekisi 16,2 kiloa, joka alkaisi olla normaalipainon alarajoissa minun pituiselleni 167 senttiselle keskimittaiselle suomalaisnaiselle. Tietysti toivon, että rasvan tilalle kehittyisi hieman lihasmassaa, mutta se kyllä vaatisi selkeää lihaskuntoharjoittelua. Säännöllisen jalkapalloharrastuksen lisäksi en halua viettää iltoja poissa perheen luota, joten kun talonyhtiömme kuntosalikin on toistaiseksi poissa käytöstä, täytyy tyytyä jumppaamaan kotona. Tälle viikolle kaivoinkin netistä Fitfashionin Ida Jeminan kotitreeniohjeen, jota säännöllisesti toteuttamalla saa kuulemma "pyrstön persikoille".

Tämän viikon tavoitteena on jatkaa sokeritonta linjaa ja syödä terveellisesti. Lisäksi aion käydä kaksissa jalkapallotreeneissä ja yhdessä pelissä sekä jumpata kotitreeniohjeella päivittäin. Bonustehtäväksi otan suunnata joku aamu uimahalliin, olettaen että mahdun vanhaan uimapukuuni. Uutta en tälle kropalle halua ostaa, koska tämän projektin jälkeen en aio tarvita tämän kokoisia vaatteita enää ikinä!

Loppuun vinkkaan teille vielä eilen Instagramiin laittamastani reseptistä. Jos kana ja parsakaali ei vielä tule ulos korvista, niin suosittelen kokeilemaan. Minulle tämä kombo on vielä suhteellisen uusi tuttavuus ja maistuu varmasti pidemmän aikaa.